skip to Main Content

– Det er det muliges kunst

Martin Mikkelsen (C) holder et skarpt øje med udviklingen på specialområdet.

Martin Mikkelsen (C) glæder sig over flere ting i den nye budgetaftale. Ligesom sin kollega Katja Ivesøe (B) er han meget opmærksom på udviklingen på specialområdet.

– Vi skal se, om vi kan sætte nogle ting i gang, der kan være med til at reducere udgifterne, men jeg er ikke i tvivl om, at det er det muliges kunst, siger Martin Mikkelsen med henvisning til de 3,4 mio. kr., der ifølge budgetaftalen bliver tilført specialområdet i 2024. 

Læs også: Skoleformand er klar i spyttet: Politikerne tegner et forkert billede

Læs også: Det er ikke en styrkelse, det er en erkendelse

Martin Mikkelsen opfordrer desuden til, at byrødderne i højere grad tør skifte kurs. I hvert fald når det gælder anlægsopgaver. Han kalder det eksempelvis ”fuldstændigt vanvittigt”, at udgifterne til folkeparken er vokset betydeligt. 

Martin Mikkelsen (C), medlem af kommunalbestyrelsen i Odder Kommune

– Vi skal have en diskussion om, at når vi begynder at anlægge store ting, så kan det være, vi skal stoppe op og revurdere, hvis udgifter løber løbsk, siger han og bruger en sti til Norsminde som et andet eksempel. 

– Foreløbig er der sat 2,2 mio. kr. af, og det beløb kan vokse. Hvis du spørger mig og de konservative, så kan de penge blive brugt bedre andre steder i kommunens budget, siger han og understreger, at han overordnet er tilfreds med aftalen. 

– For os handler det om at tage ansvar, og nu lykkes det at få en styrket kommunekasse, siger han og udtrykker tilfredshed med, at der er afsat penge til vedligeholdelse af svømmehallen i Spektrum, samt at potentialet i at have solceller på kommunale bygninger skal undersøges. 

Back To Top